Contact

U kunt via dit formulier informatie opvragen over het NCCN en over neurochirurgische aandoeningen in het algemeen. Vragen over een ziektegeval van uzelf, een kennis of een familielid zullen niet beantwoord worden.

Informatie over neurologische aandoeningen (aandoeningen van het zenuwstelstel die niet geopereerd kunnen worden) kunnen wij u niet bieden, daarvoor moet u bij uw huisarts of neuroloog zijn.

Ook kunnen wij u niet helpen met uw klachten of symptomen, tenzij door een neuroloog of andere specialist bij u een duidelijke diagnose is gesteld.

Verder is het ook niet de bedoeling om via de website te overleggen met een van de neurochirurgen over een specifiek ziektegeval. Dit zogenaamde tele-consulting blijkt in de praktijk weinig zinvol. Ondanks alle aangeboden informatie is het stellen van een goede diagnose zonder de volledige ziektegeschiedenis, neurologisch onderzoek en röntgenonderzoek niet mogelijk. U doet er dan ook het beste aan, wanneer u denkt voor een verwijzing naar ons neurochirurgisch centrum in aanmerking te komen, dit te bespreken met uw huisarts of verwijzern (meestal neuroloog). Second opinion door een van onze neurochirurgen kunt u wel aanvragen via dit contactformulier, maar er is dus wel een verwijsbrief nodig van uw verwijzer. Ons secretariaat zal dan contact met u opnemen, om de gegevens door te nemen, en zo nodig aanvullende onderzoeken zoals MRI scans etc alvast op te vragen.

Het kan 3 weken duren alvorens we een reaktie kunnen geven op uw vraag, dringende vragen kunnen door uw huisarts worden overlegd met onze dienstdoende collega.