CWZ BezoektijdenOp de verpleegafdeling C12 kunnen de patiŽnten dagelijks bezoek ontvangen van 11.00 tot 20.00 uur.

Uitzonderingen op deze tijden zijn in overleg met de verpleging mogelijk. Overleg met de verpleging is belangrijk om behandeling en onderzoek van de patiŽnt zoveel mogelijk ongestoord te laten verlopen. Als de gezondheid van de patiŽnt het toelaat kan bezoek ook buiten de vaste bezoektijden in de binnentuin worden ontvangen. De patiŽnt moet dan wel op eigen gelegenheid in de binnentuin kunnen komen. Het is wel belangrijk om hierover vooraf met de verpleegkundige of afdelingssecretaresse overleg te hebben in verband met eventueel gepland onderzoek of behandeling. Dat voorkomt teleurstellingen.

Het restaurant de Binnenhof in de binnentuin is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur.

Voor de patiŽnt en medepatiŽnten kan het erg vermoeiend zijn om veel bezoek te ontvangen. Wij vragen mensen daarom met niet meer dan twee personen tegelijk op bezoek te komen. Het is aan te raden dat een familielid, vriend of kennis van de patiŽnt het bezoek coŲrdineert. Tijdens de opnamedag vinden vaak veel onderzoeken plaats bij de patiŽnt. Daarom is het raadzaam om tijdens de eerste dag pas na overleg met de verpleging 's middags te komen.`s Avonds kan de patiŽnt wel gewoon bezoek ontvangen tot 20.00 uur. Hetzelfde geldt voor de operatiedag.

Tijdens het bezoekuur kan het voorkomen dat de patiŽnt niet op de kamer aanwezig is vanwege onderzoek of behandeling elders. Ook is het mogelijk dat de bezoeker(s) gevraagd wordt de kamer te verlaten in verband met de behandeling of verzorging door arts of verpleegkundige. Wij vragen u hiervoor begrip.